Fővárosi Törvényszék - Ügyfélelégedettségi kérdőív


A Fővárosi Törvényszék megítélésének felmérése

 

Tisztelt Ügyfelünk!       

 

A Fővárosi Törvényszék céljának tekinti, hogy tevékenységét a legmagasabb színvonalon és kultúrált környezetben végezze. Mivel e törekvésünk ügyfeleinket hangsúlyosan érinti, természetesnek tekintjük, hogy tevékenységünk értékelésekor és javítása érdekében ügyfeleink véleményét is figyelembe vegyük. E célunk megvalósulása érdekében kérjük, hogy segítse munkánkat ügyfélelégedettségi kérdőívünk kitöltésével.

 

A 11 kérdésből álló kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe.

 

Együttműködését és segítő szándékát előre is köszönjük!

 

Adatvédelmi tájékoztató:

 

Ügyfélelégedettségi kérdőívünk kitöltése önkéntes és névtelen. A kérdésekre adott válaszokkal együtt a válaszadóhoz köthető azonosító információt csak akkor rögzítünk, ha maga a kérdés irányul ilyen információra. Ha a kérdőív kitöltésekor kitöltésjelszót ad meg a kérdőív eléréséhez, akkor kitöltésjelszavát a válaszoktól elkülönített adatbázisban kezeljük. A kitöltésjelszó csak annak nyilvántartására szolgál, hogy a kérdőív kitöltése befejeződött vagy nem. A kitöltésjelszó nem kapcsolható össze a kérdésekre adott válaszokkal.

14 kérdés van ebben a kérdőívben

Adatvédelmi megjegyzés
Ez a kérdőív névtelen
A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmiféle azonosító információt a válaszadóról, kivéve, ha kifejezetten erre vonatkozó kérdés szerepel a kérdőívben. Ha azonosító kitöltésjelszót használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a kitöltésjelszót a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A kitöltésjelszót külön adatbázisban tároljuk, és csak azt jelzi, hogy a kitöltése befejeződött ill. még nem fejeződött be. A kitöltésjelszó semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.